joi, 17 noiembrie 2011

Despre bloggerii scriitori

Populatia Romaniei depasesete cu aproape jumatate pragul de 21 de milioane de persoane.
Dintre toti acestia, insa, exista oare macar 100.000 de bloggeri scriitori?
Pentru ca daca ar exista, atunci ar insemna ca avem cu ce sa ne laudam.
In ultimul an a avut loc un fel de explozie a ideii scriitoricesti, multi adolescenti alegand sa isi creeze un blog unde ori sa-si lase parerile personale, ori sa isi posteze creatiile, ori sa colaboreze cu edituri si librarii pentru concursuri.
Nu vi se pare chiar bine?
Poate ca nu suntem chiar asa bine delimitati ca englezii, nu avem un stil atat de direct, dar avem determinare si avem si placerea de a scrie.
Sunt multi bloggeri care scriu. Si sunt chiar foarte multi care scriu intr-un mod extrem de interesant, doar ca daca cate o editura ar mai naviga online, sau s-ar face mai mare publicitate a concursurilor de creatie, atunci bloggerii nostrii nu ar ramane doar scriitori online, ci ar deveni poate scriitori de succes.
Dar pentru cei care vor sa urmeze o cariera in arta scrisului, a avea un blog acum este chiar ceva aducator de experienta. Daca ne gandim ca in urma cu 30 de ani  scriitorii isi puneau gandurile pe hartie, apoi cautau cu sau fara succes o editura pentru publicare, acum noi putem sa ne punem gandurile in eter prin aceste cai deschise catre populatie. Oricine poate citi si cu putin noroc fiecare dintre scriitorii din blogosfera poate ajunge cineva.
Deci prin aceasta postare as vrea sa felicit orice blogger scriitor, pentru ca exista in el ceva mai presus de ceilalti, avand in vedere ca isi petrece timpul scriind, pentru ca au o parere, pentru ca sunt viitorul Romaniei, pentru ca ei, spre deosebire de altii, au ceva de spus si o si spun, mai mult sau mai putin direct.
Felicitari!

Enjoy the fiction,
`miku

P.S. nu uitati de concursul LIBRIS in care puteti castiga cartea "Ultimul cantec" de Nicholas Sparks. Click pe imaginea de mai jos. Puteti trimite povestirile pana duminica, 20 noiembrie, ora 11:00 am.

2 comentarii:

Miha:D spunea...

Sunt perfect de acord cu tine:) Felicitari celor ca au un blog si stiu sa il foloseasca. Cine stie poate prin blogosfera romaneasca o sa gasim vreo Stephanie Meyer sau vreu Charles Dickens sau cine stie?

MikuMyuuki spunea...

Exact:))
De fapt, sigur sunt, eu cel putin stiu un fel de Joe Hill, sau chiar Stephen King.
Dar nu exista editori doritori de nou, vor doar ceva deja celebru care sa aiba o vanzare foarte buna.

`miku

Faceți căutări pe acest blog