luni, 27 februarie 2012

Seriale coreene II

Dupa ce mi-am petrecut toata vacanta de Craciun urmarind seriale coreene, am continuat sa fac acelasi lucru si in timpul scolii.
Din ianuarie si pana acum am urmarit o serie de seriale interesante si evident, exotice.

Secret Garden - Kim Joo Won (Hyun Bin) este un tanar bogat, nepasator, dar destept, director al unei mari companii comerciale, care se indragosteste de Gil Ra Im (Ha Ji Won), o cascadoare saraca, dar frumoasa, inteligenta si talentata. Pentru ca e prima care nu e interesata de el, el devine excesiv de atras de ea si face tot posibilul sa fie cu ea. De aici si pana la o poveste de iubire nu e cale lunga, insa elementul supriza al serialului consta in partea S.F. care transplanteaza sufletul fetei in corpul baiatului si invers la fiecare ploaie.
Nu m-a atras mult partea S.F. iar ideea mi-a adus aminte oarecum de Boys Over Flowers. In rest, un serial bun.


Playful Kiss - Baek Sueng Jo (Kim Hyung Joong), un geniu care pe deasupra mai are si o infatisare divina si Oh Hani (Jung So Min) ajung in aceeasi casa dupa ce casa fetei se prabuseste in urma unui cutremur, iar un prieten din copilarie, tatal baiatului, decide sa-i ia la el acasa. Ph Hani a fost indragostita de Baek Sueng Jo pe tot parcursul liceului, dar el nu a bagat-o in seama, iar cand intr-un final se decide sa-si marturiseasca dragostea el o umileste in fata tuturor colegilor. Cu toate astea, dragostea ei e inevitabila, geniul lui incontestabil, desteptaciunea ei cam subreda...si ajung sa experimenteze cateva momente ce-i vor aduce usor usor impreuna.
Mi-a palcut enorm acest serial, il recomand tuturor iubitorilor de k-drama.


City Hunter - Actiunea o urmareste pe Kim Na Na (Park Min Young), garda personala a presedintelui. Lee Jin Pyo (Kin Sang Junq) imrepuna cu fiul sau adoptiv Lee Yoon Sung (Lee Min Ho) doresc sa se razbune pe cei care au omorat douazeci de persoane intr-o misiune cu multi ani in urma. Kim Na Na si Lee Yoon Sung, desi diferiti, ajung pe diferite cai impreuna.
Mi-a placut serialul, dar as fi preferat ca finalul sa fie mai explicit, poate putin mai romantic.

My Princess - O fata aparent simpla,  este recunoscuta ca printesa a Coreei, de a doua generatie de chaebol, oamenii regelui. Ea este stra-stra-stra nepoata ultimului rege al Coreei. Cand accepta sa intre in palat ca printesa, marea majoritate ii sunt prieteni falsi, toti ne-dorind reinstaurarea monarhiei. Dar reuseste cumva sa treaca peste astea si sa se indragosteasca de Park Hae Young (Song Seung Hun), profesorul si in acelasi timp nepotul celui care urma sa-si doneze toata averea situatiei regale. El nu doreste monarhia, vrea sa scape de printesa, dar cine se poate pune cu dragostea?
Serialul meu corean preferat, are de toate: drama, actiune, iubire si iubire...


In prezent urmaresc Protect the Boss. E destul de interesant si bun de urmarit in fiecare zi.
`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog