joi, 1 martie 2012

"Jurnalele Vampirilor - Intoarcerea: Miez de noapte" de L. J. Smith

Carte oferita de LIBRIS.

Dupa ce Elena, Bonnie si Meredith impreuna cu Damon l-au salvat pe Stefan din Dimensiunea Intunecata si au revenit pe pamant, o alta problema apare la orizont.
 oferita de LIBRIS
Curiozitatea uriasa a lui Damon il face sa-si piarda orice farama de vampir pe care o poseda. Acel "coleg de camera" al lui Stefan din Dimensiunea Intunecata, kitsuneul din celula alaturata, vazand iubirea uriasa a Elenei pentru Stefan ii ofera lui Stefan un buchet de flori in mijlocul caruia se afla trandafirul negru din care se face celebrul Black Magic, vinul care inlocuieste sangele pentru vampiri.
Dar Damon miroase acel trandafir si devine om. Aceasta schimbare aproape il innebuneste si-l izoleaza complet de ceilalti. In timp ce Stefan este hranit de toti [incepand cu sangele hranitor al Elenei si sfarsind cu Matt], Damon se decide sa plece inapoi, pe Lumea Cealalta, pentru a gasi un vampir puternic care sa-l faca iarasi vampir.
Dar Bonnie, micuta si naiva Bonnie cade din greseala dupa el prin portalul creat de o mare parte din lichidul lui Misao. De aici si pana la o intreaga drama e un mic pas. Dar Damon [!] incepe sa simta ceva pentru ea.
Pe Pamant Misao si Shinichi is continua distrugerile, dar Misao, frumoasa kitsune este din ce in ce mai slabita deoarece toata puterea ei era in glubul din care Sage si Damon folosisera...
Insa la scurt timp Stefan si Elena pleaca in Dimensiunea Intunecata dupa Damon si Bonnie si, in urma unor premonitii ale lui Bonnie, ei pleaca in cautarea celui mai mare glob al unui kitsune existent pentru a-l distruge.
Meredith si Matt, impreuna cu Doamna Flowers descopera ca Inari, adica Obaasan, este de fapt un kitsune.

Ei bine, cartea are o aroma ce se aseamana cu primele fan-ficuri pe care le citeam eu acum patru-cinci ani.
Insa mi-a placut. Ultima carte din aceasta serie, sper insa ca atunci cand va aparea continuarea sa vad ceva mai bine scris.
Ca fan TVD, am asteptat ceva timp sa citesc seria, dar de fiecare data cand am citit o carte din aceasta serie a fost diferit. Primele volume sunt intr-adevar fantasy, ultimele 3 sunt mai mult basme, adica primele sunt pur si simplu despre adolescenti si vampiri, ultimele introduc tot felul de creatii mirifice.
In orice caz, mie imi place aceasta serie, cu toate recenziile negative pe care le-au primit ultimele carti,.
Si daca esti un fan TVD trebuie neaparat sa citesti si acest ultim volum.

Multumiri librariei Libris pentru aceasta carte!

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog