luni, 3 septembrie 2012

Codul secret al Astro-Filozofiei Asiatice: cele 7 virtuti ale zilei de nastere


curajul - yu - horoscopul zilei de nastere, semnificatia zilei de nastereSemnificatia zilei de nastere: Marti – Virtutea fundamentala este YU (Curajul) 
Cel nascut Marti are ca virtute fundamentala Curajul, o trasatura care il va insoti in permanenta de-a lungul calatoriei sale prin viata, calauzindu-i drumul.
Este o trasatura speciala care nu este rezervata oricui si pe care acest nativ o va dezvolta de-a lungul anilor. In fata situatiilor dificile ale vietii va gasi curaj si resurse interioare pentru a le depasi cu bine.
Uneori, va fi nevoie de situatii criza si momente complexe si contradictorii care sa declanseze in acest nativ constientizarea acestei trasaturi puternice. Cel nascut Marti este puternic, indraznet, plin de initiativa si lipsit de teama.
A spune deschis ceea ce gandeste poate fi pentru multi un act pripit si impulsiv, insa pentru el face pur si simplu parte din felul sau de a fi. Va trebui sa invete ce inseamna dreptatea si cum isi poate folosi curajul pentru a servi dreptatii.

Petru restul zilelor saptamanii intrati AICI.

`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog