joi, 25 aprilie 2013

#horoscop

Să ne mai verificăm puțin astrele.

Horoscop: Predictii astrale pentru o viata
Gemeni (22.05-21.06)
Persoanele Gemeni sunt greu de inteles: in primul rand, toata lumea pleaca de la premisa ca au doua fete; in al doilea rand, toata lumea ii crede slabi. In realitate, Gemenii stiu exact ce vor, numai ca dorintele li se schimba destul de des.
Cat despre slabiciune, nici nu poate fi vorba. Sunt persoane inteligente, chiar daca pe plan sentimental fac uneori alegeri foarte neinspirate. Sunt prietenosi si generosi, comunicativi si toleranti, insa toate acestea au o limita, iar lucrurie nu se schimba nici in viata privata.
Cuvinte cheie: dualitate, intelegere, comunicativitate.
mai multe zodii AICI


Astrologie: DESTINUL zodiei tale in Horoscopul African
6. UNCHIUL
Perioada: 5 iunie-4 iulie
Element: apa
Simt: gust
Zi favorabila: Luni
Luni favorabile: iunie si octombrie
Organe sensibile: creierul
Unchiul este simbolul conducatorului absolut care stapaneste uneori prin tiranie. Nu tolereaza prea bine greselile celor din jur si se asteapta ca cerintele sa-i fie executate ca la armata, fara prea multe discutii. Stie totusi sa apreieze eforturile oamenilor si poate fi marinimos. Este distant si se implica greu in relatii insa atunci cand o face, se dedica trup si suflet, indiferent de natura relatiei.
In dragoste, vrea totul sau nimic. Pentru el nu exista jumatati de masura. Este un om senzual si dominant in pat dar intotdeauna atent si la nevoile partenerului. Cel mai bine se va simtit alaturi de cineva care are o sexualitate evidenta, fara prea multe subtilitati.
mai multe zodii  AICI


Horoscop: Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut?
Despre persoanele nascute VARA
Vara este anotimpul in care soarele ne incalzeste trupurile, inimile si mintile, motiv pentru care persoanele nascute in iunie, iulie sau august sunt foarte impulsive pe plan sentimental: ar face orice pentru persoanele ce reusesc sa le intre in gratii.
De altfel, sunt persoane foarte generoase, atente la ceilalti si buni ascultatori. Insa pot fi si foarte geloase, posesive si se enerveaza destul de usor.
Din punct de vedere profesional, sunt persoane destul de comode si au nevoie de o provocare evidenta din partea cuiva antipatizat pentru a se motiva sa treaca la treaba si sa-si depaseasca conditia.
Cei nascuti la inceputul verii sunt mai sensibili, iar cei de la sfarsitul acestui anotimp tind sa fie mai analitici si sarcastici.
mai multe zodii AICI


Miku says: ca întotdeauna, horoscopul îmi face caracterizarea 100%. Frustrant.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog