miercuri, 10 iulie 2013

horoscop

N-am mai consultat de mult astrele, nu credeți? ^.^

Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta
GEMENI
Te asteapta doua saptamani de senzualitate si romantism. In prima parte a lunii, pui accent pe relatia de cuplu si vei fi rasplatit din plin de partenerul tau. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu este momentul sa pleci la vanatoare.
Acum esti mai inclinat catre placerile senzuale decat spre relatiile de lunga durata. Prin urmare, daca vei cunoaste o persoana noua, nu veti trai nimic altceva decat o simpla aventura. Chiar si asa, merita riscul!
Ai mare grija in special dupa 13 iulie pentru ca vei fi foarte temperamental si amesteci pasiunea cu furia.
Tot in a doua jumatate a lunii, viata ta profesionala se poate schimba in bine si primesti numeroase oferte interesante.
Desi nu se intampla asa de obicei, in aceasta luna vei fi foarte impulsiv si repezit. Prin urmare, esti predispus la accidente.


Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare
Gemeni
In alta viata, nativul in Gemeni a adunat un mare bagaj de informatie si cunostinte pe care simte nevoia sa le exteriorizeze in aceasta viata.
De aici porneste abilitatea sa nativa catre comunicare si relationare usoara cu oamenii. Dezavantajul este ca de-a lungul vietii a invatat dezorganizat si a pus accent mai mult pe cantitatea informatiilor decat pe calitatea lor.
Din aceasta cauza nu a reusit sa isi puna prea multe idei in practica. In aceasta viata trebuie sa invete sa isi faca ordine in ganduri si sa-si valorifice aptitudinile de comunicare. Trebuie sa puna accent pe dezvoltarea vocabularului si sa progreseze permanent. Are un mesaj important de transmis lumii si se poate achita de datoria karmica doar in anii de tinerete. In caz contrar, va purta aceasta datorie si in viata viitoare.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog