luni, 18 noiembrie 2013

[test] alege o carte de tarot (ohlala)

Am găsit un test drăguț și taaaare optimist care îți spune "soarta", citind o carte de tarot. Evident, totul e o chestie care să-ți ridice moralul, dar funcționează perfect!

Rezultatul meu:
Felicitari! Ai tras Cartea de Tarot a DARULUI
Soarta ta sta sub semnul progresului si al evolutiei personale si putem spune ca te numeri printre carora destinul le-a zambit. Atunci cand fatalitatea insasi este de partea ta, ai chiar si potential de a-ti depasi propriile asteptari, nu doar pe ale celorlalti. In sens general, aceasta carte de tarot reprezinta abilitatile si talentul cu care ai fost inzestrata. Ti s-a insuflat inca de la nastere un har aparte, iar datoria ta in aceasta viata este sa incerci sa il valorifici si sa intorci o parte din ceea ce ti s-a dat inspre ceilalti.
Aceasta carte de tarot pe care ai extras-o reprezinta talentul, sufletul, sangele, pasiunea interioara covarsitoare. Trebuie sa le reversi asupra celorlalti pentru a atrage gratia divina si asupra ta. Puterea acestei carti nu este usoara, iar daca nu stii sa o accepti si sa fructifici pozitiv si adevarat harul, poti cadea cu usurinta in patimi si cai gresite. In acest caz, caderea nu iti va fi usoara si poate atrage nefericire si neimplinire dupa ea.
Accepta si iubeste adevarul despre tine insati: poti sa stralucesti si sa ajungi cea mai buna in domeniul in care activezi. Preia carma propriei sorti si strabate cu indrazneala hatisurile vietii. Gandeste-te ca harul tau inseamna depasirea limitelor si progresul si in niciun caz regresul. Succesul si realizarea pot fi cu usurinta de partea ta.

Aici găsiți testul.

-miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog