joi, 22 mai 2014

eu cred că suntem toți proști, depinde doar pe care drum al prostiei mergem

Uite turma. Uite mirifica turmă, cum se înghesuie printr-o poartă strâmtă, dar încercată de mulți, uite-o cum se aruncă într-un pământ sec, arid, în loc să privească în jur și să guste din iarba aceea plină.

Sunt oamenii, așa cum au fost dintotdeauna, chiar de la nașterea omenirii. Chiar de când Adam a dat join turmei lu' Eva, așa cum Eva a dat join turmei lu' Devil.

Nu, nu avem șansa să fim unici. Desigur, s-ar putea să dăm cu limba, să simțim o aromă diferită, să ne treacă prin cap gustul a ceva diferit, dar nu suntem făcuți pentru ceva diferit. Vom sta mereu în turmă, chiar și atunci când vom avea concepte diferite. Pentru că am putea deschide o poartă nouă, dar va veni acolo o altă turmă, iar pământul va seca din nou. Putem să schimbăm lumea, dar termenul e limitat. Omul are o dată de expirare, dar de obicei se strică mai repede, pentru că e ținut în condiții improprii.

Finalul e în turmă. Diferența e drumul. Stai la rând sau îți ridici capul. Vei ajunge alături de ceilalți, dar vei avea alte amintiri. Nu contează că e pe timp scurt.

-miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog