luni, 11 august 2014

poftim jurnalism

Și ăsta e unul dintre exemplele care nu au cine știe ce greutate. Sunt însă publicații care se vor a fi mari și tari, dar cei care scriu acolo...

 

Mai citesc din când în când articole din astea pentru femei, scrise de femei. Nu cred să fii găsit vreodată ceva de calitate din acest sector în afară de o serie de articole de pe elle.ro.

Deci să vedem. Cel/cea care a scris acest articol spune că trebuie să eviți "tinutele mult prea vulgare, care iti arata si decolteu, si picioarele, in acelasi timp". Trecem desigur peste virgulele puse de-a-mpulea și vedem cum continuă: "o lenjerie intima provocatoare si cateva accesorii sexy sunt obligatorii ca sa ai incredere in tine".

Acum să vedem ce a vrut să spună. Mai întâi, în nici-un caz să nu porți o bluză decoltată și pantaloni scurți sau vreo fustă scurtă, asta așa, în sens practic. Imediat după spune că o lenjerie intimă provocatoare e obligatorie. 

Păi cum să spun eu, deci în nici-un caz să nu porți o rochie scurtă cu decolteu în V, că dai de naiba, ești obscenă. În schimb, poți cu încredere să porți o lenjerie intimă provocatoare (adică DOAR o lenjerie intimă). Mai ales la prima întâlnire. GARANTAT îl dai pe spate. A, să nu uiți de accesoriile NEAPĂRAT sexy. Dacă nu sunt sexy, vezi unde te împrumuți și cumperi. Nu se poate fără. 

Pentru cine sunt "sfaturile" astea? Pentru MissSplashy care face podul 24/24? Cine angajează frate asemenea "jurnaliști"? Cred că am avut un noroc uriaș că nu am intrat la jurnalism. Aș fi ieșit cu creierul spălat sau m-aș fi sinucis.

În fine, am dat peste articole și mai și, dar ăsta... eh, ăsta m-a mobilizat.

mmmmiku.


LATER EDIT: uite încă una

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog